Fredag...

I dag har det varit massa skola, uppsats och grupparbete. Vad är det för poäng med grupparbete man irriterar sig ju bara på varandra hur mycket man än är kompisar med varandra från början. Ja, ja nu är det nästan över och sommaren tar fart... Om det är så mycket bättre vet jag inte.

Kvällen blev lugn med Filmtittning med Olivia som fick välja film och de resulterade i RIO. Den var bra och det var mysigt med söta syster. Hon åt chip och jag blev så himla sugen men LCHF är LCHF och jag hade redan fuskat en gång idag så kunde inte göra det igen. Men som tur var fick jag också fredags gottis Choklad och Hallon mousse.

Nu sitter jag och slappar efter filmen, borde göra massor utav annat egentligen. Men det orkar jag inte och jag vill inte väcka lillan som somnat här bredvid mig, hon sover sött.

Just det i går var Ante och kollade på en lägenhet! Han tyckte den var jätte fin och det såg så ut på bilderna också. Nu kan man bara hoppas på att han som har lägenheten vill byta till vår, han skulle komma och kolla nästa helg. Men hoppas, hoppas, hoppas!! Vill verkligen upp till Stockholm på riktigt igen och det vore jätte skönt för Ante som ska vara i Stockholm när jag är i Albanien


Pannkaksfrukost med stans sötaste tjej

Just avslutat en pannkaksfrukost ala LCHF med Olivia som också gillade resultatet av mina kökskunskaper!

Det är super enkla att göra! Tre ägg, fyra msk crème fraîche och två tsk fiber husk. Blanda och se är det bara att steka, formen blir som amerikan pancakes och de är super mättande! Till våra åt vi varma hallon och visp grädde mums!

Nu ska vi göra oss i ordning och göra något vettigt av den här dagen och sen i kväll är det möte på jobbet...


Min syster

Jag har stans sötaste lilla syster! Tänkte bra dela med mig av den informationen. Och idag hade jag turen att hon följde med mig till ön. Och just nu ligger hon och sover sött! Tror jag ska borsta tänderna och göra henne sällskap bland alla gosedjur... Go natt


Kanske ska börja igen

Jag vet ju att det inte är någon som läser min blogg och att det var över ett år sedan som jag skrev, men nu känns det som bra att börja igen. Vet inte hur många gånger jag har startat om igen...

Just nu är de främsta jag tänker på flytt från Gotland och idag lyckades Ante hitta något som låter lovande! Så jag hoppas hoppas hoppas att det går vägen och att vi flyttar innan jag åker i äg till Albanien!

De var de kanske kommer mer inlägg inom kort, känns kul så jag kanske börjar igen på riktigt! Så enkelt när man kan göra allt genom telefonen!


RSS 2.0