Att baka en kaka

För att göra det skulle jag vilja ha den här verktygslådan
http://www.kakburken.se/product_info.php?products_id=491#large


övergångsställen

När vi var ute och vandrade på stan i dag så kom vi till ett övergångsställe men inte vilket som helst det som ligger mellan NK och kungsan. När det blev grönt visade sen gröna gubben som vanligt men över den rödagubben fans det en ruta till där secunderna räknades ner för när det skulle bli rött igen, coolt! stockholms coolaste översgångsställe

Vinter!

Det är snö ute! När jag vaknade i morse var det helt vitt och jag belv förvånandsvärt glad. Tog mig in til stan och jag och ante gick och kollade i affärer med coola grejer i flera timmar den åkte vi hem med lussebullar, soppa och skoimprignering.och det är forfarande snö ute, det är otroligt att de har lyckats ligga hela dagen hoppas det inte blir slask nu bara. Nu ska jag dricka o´boy och äta lussebulle mums!


Cupcakes



Den här boken vill jag ha!

Julklappar

Nu har jag hittat den perfekte julklappen till min syster!!

http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?itemdescription=true&itemCount=60&startValue=1&selectedProductColor=&sortby=&id=14771521&parentid=A_ENT_FUN&sortProperties=+product.marketingPriority,-product.startDate&navCount=54&navAction=poppushpush&color=


Spel

Ante hittade en spel sida med massa gamla nintendo spel kul, kul jätte kul


http://gbemul.com/

Fredag

Jag och Ante var på Bukowskis internationella förvisning igår, salarna var belamrade med tavlor från golv till tak i 10 000 klassen och uppåt. Mattor och möbler fanns det också samt jätte vackra (och extremt dyra) smyken. Det var kul att gå och strossa bland allt tavlor och möbler med förfriskningar ( vin och snacks) till hands. Efter nästan två timmar och fyra glass vin så hade vi fått nog. Och vandrade vi via kungsträdgårgen (som förövrigt var full proppad med små orangea gubbar mycket konstigt) och vidare till gamla stan och kvällens sena middag. Tapas! De var gott och prisvärt för den som inte var allt för hungrig (små rätter = tapas). Där efter gick vi vidare mot södermalm och de slutade med öl på Oliver Twist, de måste vara stockholms bästa ölhak. 25 ösorter på fat och ännu fler på flaska, den dyraste flaskan öl gick för 3495 kr vem köpet ÖL för så mycket pengar?  


Källaren

Jag har ju flyttat hem igen men de var ju ett tag sen och under hela tiden har det stått massa kartonger som ska ner till källaren utsprida över lägenhet. Och i dag hade jag tänkt att ändra på den saken. Så jag går ner till källaren för att kolla om allt får plats. Det är otroligt läskigt att vara i källaren (som också ska kunna användas som skydds rum), den stor metall dörren åker igen hela tiden, och ingen täckning på mobilen. Tänk om något skulle hända där nere då skulle man inte kunna få tag på hjälp på något sätt alls, väldigt läskigt. Det fanns plats för kartongerna där ner men jag vågar inte gå ner ensam igen! De gör jag bara inte.


Hälsporre

Jag har antagligen fått hälsporre för att jag har jobbat i mina kära converse, så nu måste jag bytta till ett par skor med bra stöttdämpning. Men jag har inte hittat några snygga, vilket är logiskt efter som det inte finns så många snygga skor men bra stöttdämpning. De gör alltså jätte ont i hälen när man går och speciellt när man bär på tunga saker, de var ju bra efter som jag varje dag bär omkring på 10 kg böcker på armen. Jakten har börjat måste ha nya skor!


Rita

De här skiss pennorna skulle jag vilja ha! De är hundra 120 olika färger finns de så många färger, De finns även en annan penbox av samma märke som har som penselspetsar på pennorna grymt coolt.



http://highlights.nu/

Låt den rätte komma in

Igår var jag och ante på bio, gissa vad vi såg. Låt den rätte komma in, vampyr filmen som utspelar sig i Blakeberg. En film i genren (enligt Sf) thriller, romantik, aktion. De var lite obehagligt då och då i filmen men jag hoppade inte till mer än en gång och jag brukar hoppa till av rädsla när jag ser romantiska komedier.  Med de vill jag säga att jag tycker att den var bra. Romantik, jag undrar hur de kunde komma in som genre på den här filmen om de inte menar den oskyldiga kärleken mellan de två tolvåriga barnen, okej lite romantiskt var de väll! Men Aktion håller jag inte med om det var en väldigt lugn film.
 


De som dock var obehagligt var att jag drömde den konstigaste drömmen i natt om att alla var ute efter att döda mig, mamma, Casper vår hund och Bella en annan hund. Ännu konstigare blev det av att vi under hela drömmen befann oss i en bil och alla som försökte döda oss gick jag ut och slog men den spikpåle. Drömmen avbröts av min väckarklocka som ringde alldeles för tidigt som tur var, men jag ville inte somna om till den konstiga drömmen.     

mys

I dag har varit en mysdag, gått upp ur sängen bara ett fåtal gånger för att gå på toaletten eller fixa mat. Puss Ante


I väntan

Ante och jag stod och vänt på hans mamma och Lennart vid saltsjöbanan för att åka och bowla i Sickla. Då kommer Matte och Lotta gående de kunde man aldrig tro, men de var kul att se Matte han verkade må bra. 29:e är det fest hos Lotta fick vi också reda på det ska bli kul, längtar!


RSS 2.0