Helgen som kändes som en vecka

Helgen är inte slut ännu men det känns som det har gått en vecka sedan i fredags.

I fredags fixades det i den nya lägenheten som snart är färdig fixad, mormor och morfar kom hem från New Orleans. Dödströtta av allt flygande men för att inte förvärra jetlaget så kom do ner till mig och Ante för en god middag, reseberättelser berättades och suvenirer kom i form av presenter det var kul och trevligt. Jag fick en voodoo-docka och mardi gras halsband och ett litet hand parasol. Ante fick ett krokodilhuvud och öl-hållare. Efter fikat då mormor somnade sittandes och morfar var på väg den vägen också så gick de trötta hem. Då fick vi tid för ytterligare fix och så ska det låta.




Idag har det också varit en lång dag. Klockan 11 skulle vi vara i Stenkumla söder om Visby så att vi kunde få sommardäcken på bilen. Sen när vi ändå var ute och åkte så åkte vi längre söder ut. Vi såg Karlsöarna på håll och sen så var vi i Hemse där vi var på kupan och åt hamburgare i en kiosk. Sen begav vi oss hemåt.



Väl i Visby svängde vi förbi hamnen där det bjöds på gratis glass, de mesta var god förutom tuggummismaken som förstörde all smak på de andra som nuddade den. Ett hett tips prova inte!!



En snabb flyttning av fiskarna till den nya lägenhet, det var spännande att åka bil med ett akvarium på kullerstenarna men det gick bra alla lever. Efter de blev det övningskörning och träning på Form Visborg som var helt öde två tappra själar som satt på en varsin träningscykel, det var jag och ante :D

Snabb middag när vi kom hem, när linsgrytan kokade skulle Ante var duktig och disk vilket inte blev av eftersom han skulle leta efter diskborsten i skummet men hittade en väldigt vass kniv i stället, efter tejpning av de djupa såret och lite omplåstring kom vi ut i ett kök som var ner blodat. Det var blod överallt! på skåpsluckorna i diskvattnet och i taket såg helt sjukt ut!!




Det har varit en lugn kväll förutom det med TV tittande och mys i soffan med chips dipp och läsk. Nu blir det dusch och sen sova! Go natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0